ВАЖНО! За подобряване връзката с вас, този сайт използва бисквитки (eng. cookies).
За повече информация натиснете тук. Ако сте съгласни с това [x] натиснете.

Велоергометър Fitness ECO 1000 Christopeit

Cod : 30-2001

тегло: 36 кг

Марка: Christopeit Sport

0 out of 5 based on 0 ratings. / Вашата оценка

1.090,37 лв. / бр.
... зареждат се наличности

088.984.8008
Понеделник - Събота
09:00-17.30

налични


 

  • Дисплей LCD лесноизползваем
  • Разнообразно обучение с използване на 12 фиксирани програми.
  • Магнитна спирачна система около 10 кг
  • Настройка на съпротивлението с 24 нива
  • СЪвместим с приложението Kinomap

Велоергометърът Fitness CO 1000 работи без външно електричество, осигурява електричество посредством  USB порт, интегрирано в компютъра (например, функция на зареждане за смартфон или таблет по време на тренировка.

Самостоятелно генерирано електричество с помощта на генераторна технология (без захранване, без батерия) независимо от местоположението

Екологичен

Енергиен запас

В допълнение към обичайните функции на ергометъра, ECO 1000 има технология, която произвежда независима електрическа енергия и осигурява зареждащ ток. Чрез паметта за захранване и на порта USB на компютъра, смартфона или таблета, могат да бъдат захранвани.

ECO 1000 е оборудван с магнитна спирачна система от 10 кг без износване и трансмисия с безшумен колан, който позволява тренировка със слаб шум и много добра концентрация. Съпротивлението на педалите е фино и прецизно регулируемо посредством 24-степенен компютърно контролиран контрол.

Компютърът с LED дисплей с подсветка позволява 7 показателни стойности с един поглед. Може да се чете добре и е лесен за употреба, благодарение на  ясните контролни бутони. Индивидуалните цели на обучение могат да бъдат постигнати посредством избор на различни програми. Разнообразна тренировка е лесна за изпълнение с 12-те тренировъчни програми постоянно съхранявани, както и контролирана сърдечна честота с различни натоварвания в 4 -те импулсни програми. С 5-те индивидуални тренировъчни програми можете свои собствени програми а независимата програма за скорост позволява тренировка с натоварване със свободно избираем ритъм.

Ръчните сензори за пулс са интегрирани в дръжката и могат да бъдат използвани за наблюдение на пулса по време на тренировка. Импулсната тренировка е с помощта на безжичен импулсен колан, тъй като компютърът има вграден приемник за импулсни колани с честота на предаване 5,0-5,5 kHz. Комфортното седло е хоризонтално, вертикално и регулируемо на наклон и осигурява удобна тренировъчна позиция.  Нехлъзгащите педали с фиксираща лента осигурява добра и стабилна позиция  на крака по време на тренировката. Предните транспортни колелета улесняват промяната на местополжението, а регулируемите по височина крачета осигуряват безопасност на устройството.

ECO 1000 е оборудван с функцията Kinomap. е оборудван с функцията Kinomap. Това позволява забавно и интерактивно обучение с Android или IOS и запаметяване на данните.
След фазата на тестване, приложението Kinomap може да бъде на месечен абонамент.

Велоергометърът ECO 1000 позволява тренировки, ориентирани  физическа подготовка, както и сърдечно-съдови или тренировки за издръживост или пък обикновена тренировка. Всичко това може да стимулира метаболизма, да укрепи мускулите на ръцете и краката, както и да подобрите  физическото си състояние.

Компютърни функцииВреме, скорост, разстояние, общо разстояние, приблизителна консумация на калории, пулс
Предварително определени програми за обучение21
Индивидуални програми1
ВръзкаUSB, Bluetooth
Регулиране на седалкаХоризонтална, Вертикална
Тип спирачкамагнитен
Тегло колянов вал10 kg
ЗахранванеАвтогенериране
Поддържано тегло150 kg
Без коментари по този продукт

СХОДНИ

НАЙ-НОВИ ПРОДУКТИ

-32%
Велоергометър Spin Respiro

Велоергометър Spin Respiro

Тегло колянов вал: 10 kg
Поддържано тегло: 120 kg
665.59 лв. 452,60 лв.
-50%
Велоергометър Respiro

Велоергометър Respiro

Тегло колянов вал: 2 kg
Поддържано тегло: 100 kg
410.64 лв. 205,32 лв.
-32%
Велоергометър Fitness X6 Respiro

Велоергометър Fitness X6 Respiro

Тегло колянов вал: 1,2 kg
Поддържано тегло: 120 kg
293.47 лв. 199,56 лв.
Велоергометър EMT 2200 Christopeit

Велоергометър EMT 2200 Christopeit

Тегло колянов вал: 12 kg
Поддържано тегло: 150 kg

526,26 лв.