ВАЖНО! За подобряване връзката с вас, този сайт използва бисквитки (eng. cookies).
За повече информация натиснете тук. Ако сте съгласни с това [x] натиснете.

Вибромасажор

Показване на продукта

-15%
Вибромасажор Vibro 3000

Вибромасажор Vibro 3000

Ниво на скорост: 1-20
Предварително определени програми за обучение: 3
Поддържано тегло: 120 kg
405.96 лв. 345,06 лв.
-15%
Вибромасажор Vibro 1000 White Christopeit
224.99 лв. 191,24 лв.
-15%
ВИБРОМАСАЖОР Vibro 1000 Black Edition Christopeit
224.99 лв. 191,24 лв.
-15%
Вибромасажор VBT 4200 Christopeit

Вибромасажор VBT 4200 Christopeit

Ниво на скорост: 1-20
Предварително определени програми за обучение: 4
Поддържано тегло: 120 kg
289.83 лв. 246,36 лв.
-30%
Масажен стол MS 11.0 Christopeit

Масажен стол MS 11.0 Christopeit

Поддържано тегло: 100 kg
2938.4 лв. 2.056,88 лв.
-55%
ВИБРОМАСАЖОР VIBRO 5000 CHRISTOPEIT

ВИБРОМАСАЖОР VIBRO 5000 CHRISTOPEIT

Ниво на скорост: 1-50
Предварително определени програми за обучение: 3
Амплитуда: 0-5 mm
Поддържано тегло: 120 kg
1187.22 лв. 534,25 лв.

Вибромасажор за домашна употреба за постигане на професионални резултати

В секцията ни с фитнес уреди нашите клиенти ще намерят уникални кардио предложения за всеки вкус, опит и желан краен ефект. В повечето случаи уредите ни са изцяло подходящи за домашна употреба, но конкретно при селекцията ни от вибромасажори, ще откриете уникални продукти, разработени специално с идеята да бъдат ползвани вкъщи, радвайки ви обаче с перфектни професионални резултати. Уредите се предлагат от немската компания Christopeit Sport. С опит от над 30 години в производството на е фитнес оборудване компанията е поставила като основен фокус в дейността си да предлага артикули за домашна употреба. Между най-известните продукти на Christopeit са елиптичните устройства, бягащите пътеки, фитнес уреди, ергометри и велосипеди за упражнения. Последните попълнения в селекцията от домашни фитнес уреди обаче немският производител буквално надскача и най-смелите очаквания на своите клиенти. Поставяйки иновацията на преден план и създавайки условия за най-леката спортна програма с редица физически и визуални крайни резултати, Christopeit ви предлага своя вибромасажор от ново поколение. Той е лесен за експлоатация, може да се постави на всяко място, защото е компактен, а и лесно приложим, в случай, че искате да запълвате дупките от свободно време на работното място с малко спорт, а най-важното е, че е и изключително ефикасен. Но нека ви споделим малко повече подробности относно начина на работа и ползите от употребата на страхотния вибромасажор от Christopeit, наличен вече и в нашия онлайн магазин.

Комбинирайки личните си убеждения за това, че ползването на най-качествените материали в изработката и създаването на красив дизайн са от ключово значение в мотивацията на потребителя да тренира и то у дома, с последните фитнес стандарти, немската компания ни предлага уред с много функции и малко усилия, изисквани от вас, за да постигнете мечтаното тяло и общото подобрение на здравето. Основното нещо, с което този вибромасажор ви помага да изглеждате и да се чувствате добре, е, че да тонизира мускулите, а със своите 3 или 9 програми (в зависимост от избрания модел) ви дава възможност сами да задавате режима и степента на трудност по време на тренировка. Всъщност, нашият вибромасажор съвсем не е препоръчителен само за стопяване на целулита, което си е една от големите му сили, но и за възстановяване след боледуване, както и за подобряване на метаболизма и имунитета. Ако използвате уреда редовно, производителят ви гарантира, че значително ще повишите плътността на костната система, ще подобрите кръвообращението си, докато за изгарянето на мазнини и то по такъв лесен начин, дори не е нужно да говорим.

Най-страхотното нещо в този вибромасажор е, че изисква от вас минимални усилия по време на тренировка, а едновременно с това той максимално напряга ред мускули в тялото. В един момент за вас фитнес упражненията ще се превърнат от досадно задължение с цел намаляване на телесната маса или укрепване на общото здраве в истинско забавление! Освен това компактното тяло на уреда е толкова добре измислено и проектирано, че буквално можете да го ползвате навсякъде. Ако искате кратка и тонизираща тренировка, намалете скоростта и изберете лек режим, но ако искате скоростно да стопите мазнините, пробвайте с някоя по-тежка програма. Ето защо наличните два модела вибромасажор в нашата селекция от фитнес уреди са подходящи както за начинаещи, така и за по-опитни в активния начин на живот!