ВАЖНО! За подобряване връзката с вас, този сайт използва бисквитки (eng. cookies).
За повече информация натиснете тук. Ако сте съгласни с това [x] натиснете.

Гребни тренажори

Показване на продукта

-32%
Гребен тренажор Respiro

Гребен тренажор Respiro

Ниво усилие: 8
Тегло колянов вал: 2,5 kg
Поддържано тегло: 120 kg
664.99 лв. 452,19 лв.
-32%
Гребен тренажор Respiro WT1

Гребен тренажор Respiro WT1

Спирачна система: Cu apa
Ниво усилие: 8
Поддържано тегло: 130 kg
1288.83 лв. 876,41 лв.
-10%
Гребен тренажор Accord

Гребен тренажор Accord

Спирачна система: С хидроцилиндър
Ниво усилие: 12
Тегло колянов вал: Няма kg
Поддържано тегло: 120 kg
676.32 лв. 608,69 лв.
-40%
Гребен тренажор CAMBRIDGE II BLACK EDITION

Гребен тренажор CAMBRIDGE II BLACK EDITION

Тегло колянов вал: Няма kg
Поддържано тегло: 120 kg
754.01 лв. 452,41 лв.
Гребен тренажор COMO BLACK EDITION

Гребен тренажор COMO BLACK EDITION

Спирачна система: магнитен
Ниво усилие: 16
Тегло колянов вал: 9 kg
Поддържано тегло: 150 kg

1.200,93 лв.
Гребен тренажор Christopeit WP 1000

Гребен тренажор Christopeit WP 1000

Спирачна система: Cu apa
Поддържано тегло: 120 kg

1.192,29 лв.
Гребен тренажор Spartan

Гребен тренажор Spartan

КОД: 1229

349,59 лв.
Гребен тренажор RW500

Гребен тренажор RW500

КОД: 30-1960

678,61 лв.
Монтаж / Демонтаж Фитнес апаратура

Монтаж / Демонтаж Фитнес апаратура

КОД: множествен

102,86 лв.

Гребен тренажор - един не толкова познат и популярен, но изключително полезен уред

Гребен тренажор е вид тренажор, кардио уред, който, ако трябва да сме честни, не е особено популярен и познат у нас. Този слаб интерес към фитнес съоръжението обаче съвсем не е основателен. Истината е, че гребният тренажор е един страхотен уред, с който можете да постигнете наистина много и ефикасни резултати, включително и да отслабнете. Причините за не толкова голямата му популярност, са различни. Най-често, си обясняваме факта, че съвременният гребен тренажор не е толкова познат, с това, че малко фитнес зали у нас могат да се похвалят с наличието му. От друга страна, самите спортуващи, понякога са склонни, да го избягват, смятайки, че той изисква от тях имението гребане. Наистина, тренировката с този уред имитира така нареченото спортно „академично гребане“. Това обаче съвсем не означава, че с него е трудно да се справите. Ако подходите към гребния тренажор с необходимото внимание, желание за усвояване и поетапно напредване в тренировката с него, ще се убедите, че той не е нито страшен, нито труден, най-малкото неефективен. Веднага ще ви кажем защо...

С гребен тренажор и професионалните спортисти, и напълно начинаещите в активния начин на живот биха могли да постигнат впечатляващи резултати с тялото и здравето си. Да започнем с това, че уредът включва в действие почти всички големи мускулни групи на тялото, като по този начин за секунди го тонизира. По-продължителна тренировка с гребния тренажор пък подпомага сърдечно-съдовата дейност, тъй като той е типичен кардио уред. Е, добре, не съвсем типичен. Уникалното в него е, че гребният тренажор макар и кардио фитнес приспособление, щади до максимум гръбнака и ставите. Това е главната причина уредът да е най-оптималният вариант за начинаещите, за хората с проблеми в ставите, както и за възстановяващите се от редица болестни състояние, та дори и за спортисти със скорошна травма или контузия.

За дамите, които бързат да стопят повечеко мазнинки и да се видят най-накрая перфектно изглеждащи в роклите, които отдавна са забравени в дъното на гардероба поради излишните килограми, имаме супер добра новина. Според най-новите проучвания в областта на резултатите, които дават конкретните фитнес уреди, с гребен тренажор се отслабва по-бързо, отколкото с велоергометър. Обяснението се състои в това, че с гребния тренажор тялото се напряга повече, а така и се горят повече калории, като в допълнение, той изисква съвсем кратка, не повече от 30-минутна тренировка, за да покаже резултати след редовна употреба в рамките на няколко месеца.

В нашия онлайн магазин можете да закупите различни модели гребен тренажор както по дизайн, така и по набор от всевъзможни функции. Част от предложенията ни са подходящи за по-напреднали в тренировките и за мъже, докато други са с олекотени режими и идеални за дамите, водещи активен начин на живот. Разполагаме с гребни тренажори от ново поколение, които ще обикнете веднага щом разучите и започнете динамично да ги включвате в ежедневните си спортни програми. Всеки от моделите разполага с дисплей, показващ следните индикатори: време, брой загребвания, брой за 1 минута и изгорени калории. Наред с това, нашите гребни тренажори пристигат с иновативен дизайн и конструкция, позволяваща максимален комфорт по време на тренировка дори ако това е първият ви път с подобен тип уред. Благодарение на своята леко и много плавно придвижваща се седалка, движенията с него са оптимални и с голяма доза увереност без значение от нивото ви на опитност. Педалите са с антиплъзгащо покритие, а и са снабдени с каишки, които се регулират се чрез велкро за допълнително удобство. Можете да тренирате с нашия гребен тренажор по всяко време, без значение на метеорологичната обстановка, подобрявайки вашата сърдечна дейност, метаболизъм, развитието на мускулите на краката, както и цялостното ви физическо здраве. Уредът е компактен и лесен за монтиране, така че е идеален за всякакъв тип помещения!

Вземете на изгодна цена супер полезния и ефикасен за редица здравословни ползи гребен тренажор от нас и с доставка до всяка точка на страната!