ВАЖНО! За подобряване връзката с вас, този сайт използва бисквитки (eng. cookies).
За повече информация натиснете тук. Ако сте съгласни с това [x] натиснете.

Силови фитнес уреди

ПРЕПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ

-32%
Лежанка Fitness Respiro, сгъваема

Лежанка Fitness Respiro, сгъваема

Тапицирана седалка и гръб: Комфорт
Поддържано тегло: 120 kg
229.33 лв. 155,94 лв.
Уред тип конна езда Horse Glider

Уред тип конна езда Horse Glider

Поддържано тегло: 120 kg

347,53 лв.
Лежанка Power XL

Лежанка Power XL

Тапицирана седалка и гръб: Комфорт
Поддържано тегло: 120 kg

575,38 лв.
-40%
Мултифункционален фитнес уред SP20 XL

Мултифункционален фитнес уред SP20 XL

Тапицирана седалка и гръб: Допълнителни възглавници
Съпротивлението създадено от апарата е между: 5kg-70 kg
Поддържано тегло: 120 kg
1712.97 лв. 1.027,78 лв.
Универсална станция за тренировки

Универсална станция за тренировки

Тапицирана седалка и гръб: Задна възглавничка
Поддържано тегло: 130 kg

628,84 лв.
Мултифункционален фитнес уред  гладиатор Profi Center de Luxe

Мултифункционален фитнес уред гладиатор Profi Center de Luxe

Степер: С хидроцилиндър 4 нива на регулиране
Тапицирана седалка и гръб: Допълнителни възглавници
Съпротивлението създадено от апарата е между: 5kg-90 kg
Поддържано тегло: 130 kg

1.511,45 лв.
Тежести 2 x 0.5 кг 30 мм

Тежести 2 x 0.5 кг 30 мм

КОД: 30-90018

6,17 лв.
Тренажор за китки Flexor

Тренажор за китки Flexor

КОД: 30-1683

18,51 лв.
-15%
Комплект тежести за китка и глезен 1kg
34.84 лв. 29,61 лв.
-15%
Фитнес дюшек NBR 185 x 81 x 1,5 cm

Фитнес дюшек NBR 185 x 81 x 1,5 cm

КОД: 30-1674
91.45 лв. 77,73 лв.
-15%
Гимнастическа топка 65cm включена помпа
36.29 лв. 30,85 лв.

Независимо дали е дошло времето да освежите вашата фитнес зала или отваряте изцяло нов обект, изборът на подходяща комбинация от силови уреди не е лесно решение. Все пак имате нужда от оборудване, което привлича многобройни клиенти и което ще може да издържи дълго при години непрекъсната употреба.

Нашите наблюдения сочат, че собствениците на фитнес зали смятат цената, изплащането и общите разходи за ключови. Но наред с тях, трябва да помислите също за това колко дълготрайни са уредите и дали ще бъдат лесни за използване от трениращите. Следните съвети ще ви помогнат да вземете решение за правилното оборудване, което е подходящо както за Вашия обект, така и за Вашите клиенти.

Проучете как действат другите клубове

Вие не сте първият собственик на фитнес клуб, който инвестира в силово оборудване, така че защо да не вземете препоръки от колеги и конкуренти и не разберете какво работи при тях?

Съществуват няколко ключови типа машини за силови тренировки, които клиентите ще очакват да намерят. Набавянето им е сигурен залог, че ще отговаряте на нуждите на трениращите на всички нива на сила.

Оптимизиране на пространството

Ако току-що отваряте фитнес залата, не забравяйте, че значителна част от пространството ще бъде заето от зони, които не са оборудвани. Това включва лобита, офиси, бани, сервизни помещения и други допълнителни места. Ако работите с франчайз, имайте предвид, че собственикът на марката е определил стандартите, които трябва да следвате за това колко място трябва да заемат тези зони. Всъщност, доклад от сравнителен анализ на оборудването в здравните центрове сочи, че във фитнес клубовете едва 60% от пространството е отделено за уредите, докато останалите 40% се използват за споменатите по-горе цели.

В мрежата са налични някои инструменти, чрез които можете да получите представа за това как да запълнете пространството си. Когато използвате такъв план, ще имате възможност да изберете най-подходящия за Вас вариант, независимо дали става дма за национална фитнес зала, ако сте получател на франчайз, или за самостоятелна, ако започвате свой собствен бизнес от нулата. При избора на вида фитнес клуб, който планирате да отворите, можете да въведете приблизителните размери на обекта, а след това да разгледате всички опции за силово (а и кардио) оборудване, като откриете начините да организирате фитнес залата по оптимален начин.

Определете вида на финансиране

Като се има предвид ситуацията, помислете дали е по-добре да купите силовите уреди наведнъж, да ги изплащате на лизинг или просто да ги наемете. Оборудването за лизинг Ви предлага възможността да сменяте фитнес уредите на всеки няколко години, като поддържате оборудването си в крак с най-новите машини на пазара. Купуването, обаче, означава, че то е ваше и така го превръщате в актив, който можете да продадете по-късно, ако решите. Можете да помислите също дали е по-удачно да вземете чисто ново силово обордуване или да закупите или наемете използвано.

Не забравяйте да помислите за поддръжка и гаранция

Ако инвестирате големи суми пари в оборудването, със сигурност искате то да бъде в състояние да издържи на изпитанията на времето и редовната употреба. Не забравяйте да попитате за включените поддръжка и гаранции при покупка. Повечето производители на фитнес машини предлагат гаранции, които покриват техническите сервизи и замяната на части.

Предложете най-доброто на своите посетители, за да се връщат с удоволствие във вашия клуб всеки ден!