ВАЖНО! За подобряване връзката с вас, този сайт използва бисквитки (eng. cookies).
За повече информация натиснете тук. Ако сте съгласни с това [x] натиснете.

Лежанки за тренировки

Показване на продукта

-32%
Лежанка Fitness Respiro, сгъваема

Лежанка Fitness Respiro, сгъваема

Тапицирана седалка и гръб: Комфорт
Поддържано тегло: 120 kg
229.33 лв. 155,94 лв.
Наклонена лежанка Spartan

Наклонена лежанка Spartan

Поддържано тегло: 100 kg

140,25 лв.
Уред за коремни преси Spartan

Уред за коремни преси Spartan

Тапицирана седалка и гръб: Задна възглавничка

169,86 лв.
Регулируема лежанка Spartan

Регулируема лежанка Spartan

Поддържано тегло: 120 kg

239,36 лв.
Треньор Ab 1000 Christopeit

Треньор Ab 1000 Christopeit

Тапицирана седалка и гръб: Комфорт
Поддържано тегло: 100 kg

192,97 лв.
-15%
КОЛЕЛО АВ Fitness Respiro за коремни преси с монитор
139.9 лв. 118,91 лв.
Монтаж / Демонтаж Фитнес апаратура

Монтаж / Демонтаж Фитнес апаратура

КОД: множествен

102,86 лв.

Мултифункционална лежанка за оптимална тренировка по всяко време и за всеки мускул

Лежанката е сред топ основните приспособления за изграждането на една професионална фитнес зала, както и за обособяване на кът за тренировки у дома. И в двата случая, активно трениращият се нуждае от лежанка – било то за вдигане на тежести, за коремни преси или за друг тип упражнения. Ето защо закупуването на мултифункционална лежанка би могло да ви спести както средства, така и усилията да намерите достатъчно място за всички уреди, необходими за така посочените типове фитнес занимания. С нашата първокласна и иновативна лежанка можете да постигнете тези цели, а едновременно с това, ние ви гарантираме, че ще направите отлична инвестиция. Предлаганите фитнес стоки в онлайн магазина ни са винаги на изключително изгодна и конкурентна цена. И стилната ни многофункционална лежанка не прави изключение в това правило.

Осигурете си оптимална тренировка по всяко време и за всеки мускул с революционната ни лежанка от ново поколение. Създаден по последна технология от немския производител на фитнес стоки Christopeit, уредът е преминал необходимите тестове за безопасност и ефикасна тренировка. Германската компания предлага два модела лежанка, различаващи се по дизайн и тегло (едва 1 кг разлика). И в двата случая обаче получавате компактна лежанка с размери, които да вместите във всеки интериор, включително и дома, а защо не и на работното място или в гаража, ако това го позволява. В допълнение, уредът може да се сгъва и разгъва буквално с една ръка и изключително лесно. Ето защо дори най-крехката дама би се справила със задачата. В този ред на мисли, тук трябва да отбележим, че мултифункционалната ни лежанка съвсем не е подходяща само за силови и дори мъжки тренировки. Тя е идеален вариант за упражнения за тонус за хората, които се възстановяват след заболяване, както и за жените, ако целят поддържане на добра форма. Още по-хубавото на уреда е, че в зависимост от типа упражнения, които ще изберете да тренирате с него, буквално можете да натоварите всички мускулни групи в тялото. Така с нашата лежанка бихте могли и да отслабвате, и да стягате коремни или седалищните части, а също така и да трупате маса.

Ползите за здравето от упражненията на нашата лежанка са не по-малко от тези за отличната ви визия и доброто самочувствие. Закупувайки този съвършен като дизайн и оптимална работа уред вие ще дадете старт на подобряването на сърдечната дейност, ускоряването на метаболизма, развитие на мускулите и подсилване на имунитета. За да постигнете всичко това, ви е необходимо само малко повече мотивация за активна тренировка и нашата топ иновативна, лесна за употреба и надеждна лежанка! Поръчайте я още днес на достъпна и ниска цена, като ние ще ви я доставим до всяка точка на страната бързо и безпроблемно!

Не правете компромис с общото си здраве и започнете фитнес занимания за тонус и добро настроение. Не правете компромиси с качеството на уредите, с които тренирате. Заложете на първокласната изработка и иновацията във фитнес оборудването. Заложете на нашата конкурентна и мултифункционална лежанка!