ВАЖНО! За подобряване връзката с вас, този сайт използва бисквитки (eng. cookies).
За повече информация натиснете тук. Ако сте съгласни с това [x] натиснете.

Мултифункционални уреди

Показване на продукта

-40%
Мултифункционален фитнес уред SP20 XL

Мултифункционален фитнес уред SP20 XL

Тапицирана седалка и гръб: Допълнителни възглавници
Съпротивлението създадено от апарата е между: 5kg-70 kg
Поддържано тегло: 120 kg
1712.97 лв. 1.027,78 лв.
Мултифункционален фитнес уред  гладиатор Profi Center de Luxe

Мултифункционален фитнес уред гладиатор Profi Center de Luxe

Степер: С хидроцилиндър 4 нива на регулиране
Тапицирана седалка и гръб: Допълнителни възглавници
Съпротивлението създадено от апарата е между: 5kg-90 kg
Поддържано тегло: 130 kg

1.511,45 лв.
Универсална станция за тренировки

Универсална станция за тренировки

Тапицирана седалка и гръб: Задна възглавничка
Поддържано тегло: 130 kg

628,84 лв.
Монтаж / Демонтаж Фитнес апаратура

Монтаж / Демонтаж Фитнес апаратура

КОД: множествен

от 137,83 лв.

Мултифункционален фитнес уред Гладиатор - тотална революция в спортните тренировки

Мечтаете си за изваяно тяло без множество видове упражнения в ежедневната ви тренировка? Или може би, вече сте достатъчно активни в спорта, но искате да имате свой собствен фитнес кът у дома, а нямате необходимото място за всички уреди? Не е изключено и да сте собственик или управител на спортна зала, която обаче има скоростна нужда от модернизация и нещо ново, способно да привлече нови клиенти – дали е така? Знаете ли, че в нашия онлайн магазин можете да намерите фитнес уред, който да отговорим едновременно подобаващо и ефикасно на всички тези така различни изброени амбиции? Ако това ви се струва невъзможно, вие просто не сте чували за изключително модерния и иновативен фитнес уред Гладиатор!

Мултифункционалният фитнес уред Гладиатор, с който разполагаме в нашия онлайн магазин и с който сме на път да ви запознаем, е истинска, тотална революция в спортните тренировки. Сензационното в това съоръжение е наличието на няколко уреда в него. Точно така – един уред, който комбинира уреда, заемайки изключително малко пространство и спестяващо ви доста средства. Нещо повече – фитнес уред Гладиатор комбинира и няколко типа упражнения, докато тренирате. Представете си следното: искате да направите крака, да отслабнете в корема и вероятно леко да стегнете гръдната част от тялото. За всичко това, фитнес инструкторът ще ви насочи към минимум три уреда и ще ви накара да направите минимум 3 типа упражнения. С мултифункционалния уред Гладиатор обаче ще правите едно упражнение, но ще постигнете всички тези свои спортни цели. Съоръжението активизира почти всички мускулни групи в тялото, а с вградените си цели 12 тежести можете както да отслабвате благодарение на ефикасна силова тренировка, така и да трупате маса в зависимост от степента на трудност, която можете да регулирате в няколко стъпки. В името на комфорта, уредът гарантира едно наистина по-плавно движение със своите въжетата, които са облечени с пластмасово покритие, а ролките са на лагери, за да се осигури удобство по време на тренировката. Нещо повече – всички метални части са с затворени с пластмасови капаци, за да се постигне максимално опростен, но и стилен дизайн за по-безопасна спортна активност.

Защо да купувате няколко уреда, когато съществува подобна спортна иновация, какъвто е мултифункционалният фитнес уред Гладиатор? Разработен от немския гигант в производството на спортни съоръжения Christopeit Sport продуктът е международно признат и оценен с най-висока степен по критерии като сигурност, използвани материали за изработка, високотехнологична система и принцип на работа, както и успеваемост в задоволяването на клиентските стандарти за качество и удобство при експлоатация. От нас можете да получите допълнителна гаранция за практичната и оптимална конструкция на уреда, като едновременно с това, ние предлагаме и бърза, надеждна и достъпна до всяка точка на страната доставка.

Ако времето за промяна на вашия фитнес е настъпило или искате да превърнете свободното пространство вкъщи в полу-професионална спортна зала, без да ядосвате половинката с прекалено много заето място с купища уреди, правилната покупка за вас е страхотният и изключително изгоден като цена мултифункционален фитнес уред Гладиатор. Бъдете активни и спортно ангажирани, бъдете в крак с модата на последните иновации в областта на домашните и професионални тренировки, като си подарите това супер ефикасно съоръжение за отлично здраве, силно тяло и страхотна визия!