ВАЖНО! За подобряване връзката с вас, този сайт използва бисквитки (eng. cookies).
За повече информация натиснете тук. Ако сте съгласни с това [x] натиснете.

Различни спортове

Показване на продукта

Minge baschet

Minge baschet

КОД: YO63001

15,54 лв.

Тъй като времето става по-хладно и дните по-къси, е все по-лесно и по-изкушаващо да се откажете от пътуването до фитнес зала и да останете на дивана у дома. Но не си позволявайте това. И помнете, че е по-просто, отколкото си мислите, да превърнете хола си или в едно малко тренировъчно студио. Вероятно е да не разполагате с всички най-съвременни съоръжения, огледала, подови настилки и други, но въпреки това вашият дом може да се превърне във фитнес зала с някои ключови аксеосоари от оборудването.

Споделяме с вас най-добрите пособия за тренировка в дома, за да можете да получите бърза, но ефективна тренировка, без дори да напускате къщата.

Регулируеми дъмбели

Разбира се, силовите тренировки във фитнес залата са друго нещо, но има решение. Тонизирайте и подсилете мускулите си у дома с помощта на регулируеми дъмбели.

Ластични ленти

Ластичните ленти за съпротивление са едни от най-добрите аксесоари за упражнения в дома. Те са малки и лесни за пренасяне, но са изключително ефективни. Тези мини ленти осигуряват няколко нива на съпротивление и правят тренировките ви още по-ефективни.

Шалте

Уморени ли сте да се плъзгате по пода или килима? С шалте за йога можете да бъдете уверени във вашата поза или и да сте напълно спокойни, че няма да станете жертва на инцидент.

Кетълбел

Тренировките с кетълбел са чудесен начин за бърза обща тонизиране на цялото тяло. Те са особено ефективни за стегнатите ръце, за които всички си мечтаят.

Мини медицинска топка

Не рискувайте да имате счупени телевизори или маси за кафе, като се хвърляте около традиционната медицинска топка. Изберете си мини такава, която пак ще бъде достатъчно ефективна, за да влезете в отлична форма.

Въже

Сякаш ползвате старото въже за скачане от училище. Все пак добавете малко съпротивление за повече ефективност. Уверете се, че сте изчистили зоната на трениране от всякакви чупливи елементи. За да увеличите интензитета, скачайте високо или кръстосвайте крака между скоковете.

Ръкави за възстановяване

Увеличете времето за възстановяване, подобрете производителността и си осигурете по-бързо облекчаване на болката, като използвате ръкави за възстановяване. Те имат за цел да предпазват от тендинит на предмишницата, синдром на карпалния тунел, артрит и болка.

Пръстен за пилатес

Страхотно решение за тонизиране на сърцето, корема, бедрата, краката и ръцете. Подложките на външната и вътрешната страна на пръстена позволяват по-голяма гъвкавост във вашите тренировки.

Бутилка

Нуждаете се от такава за смутита, протеинови шейкове или вода по време на тренировка. Не позволявайте да бъдете дехдратирани и винаги носете със себе си лека закуска.

Степер

Ако предпочитате да тренирате у дома, степерът ще ви предложи много възможности за разнообразни упражнения. Можете да регулирате височината за по-голямо предизвикателство.

Разбира се, това са само част от различните фитнес аксесоари, които можете да ползвате в домашни условия, за да не пропускате тренировка, дори когато времето ви е ограничено или е невъзможно да стигнете до залата. Не си позволявайте бездействие и помнете, че спортът е неизменна част от здравия и щастлив живот. А в www.tatbilliard.bg можете да откритие още много уреди и аксесоари, които ще ви помогнат да влезете в желаната форма.