Как да изберете и купите дартс за вкъщи?

дартс

Ако ви е скучно у дома и често се питате какво да правите след работа или през уикенда, чудесно решение е да практикувате някакъв вид спорт за ума и тялото. Една много добра опция за това е да си купите електронен дартс.

Едно от основните неща, които могат да объркат начинаещите играчи, е огромното количество оборудване, с което може да се практикува. Подобно на голфа, има тон различни видове дартс, с различни тегла, различни размери и различни форми. И така, откъде да започнете? Ето някои основни насоки, които да ви помогнат да намерите точната игра за вас.

Преди да започнете

Преди да започнете, е важно да споменете: Не променяйте постоянно вида дартс, който играете. Ако го направите, никога няма да станете по-добър играч. Пробвайте, докато не намерите стила, който ви пасва персонално и след това се придържайте към него. Как хвърляте е по-важно от това, което хвърляте.

„Барабанът“

Вероятно най-важната част от стрелата е „барабанът“ (изделието от волфрам в средната част на стрелата). Това е частта, която оказва най-голямо влияние върху хвърлянето. Точно там е тежестта на стрелата и можете да използвате масивна гама от тежести, ако пожелаете. Стандартното тегло е между 21-27 грама, но можете да намерите такива, които са по-леки и по-тежки, ако ви се сторят по-удачен избор. Добро правило е да се ориентирате около 24 грама – това е средната стойност, която ви обещава място в златната среда.

Всеки стрелец има различни предпочитания.Така например, може веднага да почувствате, че стрелата е по-различна от тази, към която се стремите. Ако това е така, трябва да преминете към различно тегло на стрелата.

Друг важен аспект на цевта е сцеплението. Подобно на тежестта, има много разновидности на сцепление, вариращи от дартс без сцепление до дартс с тежко такова. Обикновено, колкото по-тежка е извивката на стрелата, толкова по-лесно е да се хване. Отново, обаче, тя може да се различава от представите на играча.

Няма генерален съвет. Единственото възможно решение е да опитате с повече разнообразие и да видите кое работи най-добре за вас самите.

Аксесоари

Освен барабан, ще трябва да разгледате различни видове трябва някои валове (частта над барабана, обикновено изработена от пластмаса или метал) и някои крилца (които действат ефективно като хвърчило за стрелата). Те са евтини и лесни за подмяна, така че не се страхувайте при избора.

Може би най-важното нещо, което трябва да обмислите по отношение на вала, е дължината. Ако хвърляте стрелата с бързина и сила, по-къса част ще работи по-добре за вас. Ако обаче разчитате на по-леко хвърляне, ще ви трябва повече дължина. Имате избор от всякакви форми и размери.

Направете вашите изследвания

Ако имате наблизо локален магазин за дартс, това е едно чудесно място, на което ще се отбиете. Там можете да получите добър съвет или просто да опитате различни видове елементи на играта, докато намерите своя най-подходящ модел.

Ако не, можете лесно да изберете дартс и аксесоари много изгодно онлайн. Не се страхувайте да изпробвате различни опции, но не прекалявайте много – когато се чувствате комфортно в един определен стил, се придържайте към него и се съсредоточете върху повишаването на уменията си.

И, не забравяйте също така, че времето у дома също може да бъде прекарано интересно и полезно. Осигурете си забавлението, което заслужавате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *