ВАЖНО! За подобряване връзката с вас, този сайт използва бисквитки (eng. cookies).
За повече информация натиснете тук. Ако сте съгласни с това [x] натиснете.

Брояч Micro 32

Cod : 700/2

тегло: 4.7 кг

Марка: D&K

0 out of 5 based on 0 ratings. / Вашата оценка

1.289,22 лв. / бр.

не е в наличност


 

Лесен за научаване и използване. Специално проектирани клавиатура с бутон за всяка маса и само на няколко оперативни бутони прави устройството лесно и бързо да използвате. Таблиците в действие са обозначени с червени светлини на съответните цифровите бутони, така че може да има незабавен картина на ситуацията в момента.

Малък и здрав метален контейнер (37 х 16 х 11 см). Лесно е да се създаде, той може да бъде поставен на маса или закрепени на стената, докато се възползват на относителните наклонени позиции за по-добра визуализация и работа.
Снимка на обвиненията на червен терминал дисплей, който може да се види лесно от разстояние дори и от страна на клиентите. Снимка на съобщения за оператора на терминал за втечнен кристален дисплей с две (2) линии от четиридесет (40) знака на всеки.
Не се използват дискове за съхранение на данни. Данни остават в паметта банка в продължение на най-малко двадесет (20) години, без да е необходимо за поддържане. Часовник вътре в устройството се използва за управление на почасовите ленти и то също има 20-годишен живот. Часовникът е калибриран за максималната грешка на само две минути в течение на една година.
Готови за препродажба: малка, лесна за използване, надежден и добре изградена за пратка, без екран или дискове, възможност за избор на пет езика (английски, италиански, немски, френски и испански език) за показаните съобщения, както и избор на паричната единица на всяка страна да било, той се доставя готов да бъде свързано с аксесоари (принтер, лампа контрол, контрол върху топката).
Управление на 32 маси, по отношение както на таксата, дължима за дължината на играта и че поради за храни и напитки, консумирани от играчите, таксите, които лесно могат да бъдат причислени към съответната таблица. Когато играта приключи, ще имат на разположение сметка на бара законопроект, както и такса за играта.
Програмируеми проценти: таблици могат да бъдат разпределени в 6 групи. Всяка група има минимална цена игра, три нормални почасови тарифи, и три клуба тарифи (активирано с помощта на бутона START CLUB вместо на бутона "Старт"). Тарифи могат да се редуват през целия от седмицата чрез програмиране на почасовите ленти.
Управление на преброяването тотализатор с два ключа, идеални за помещения с работниците и служителите. Ключ на услугата позволява на служителите си да управляват отделни и частично на тромбоцитите (за игри и консумация на храни и напитки). МОНТАЖ ключ се използва за затваряне на контейнера, така че да се избегне неправилната употреба, а също така позволява достъп до програмирането и на дисплея на различни тотализаторите, които управляват отделно игра и такси за храна и напитки. Има индивидуални и общи тотализаторите, които могат да бъдат нулирани, със запис на часа и датата на последното нулиране до нула, а има и общи тотализаторите, които не могат да бъдат нулирани.

Вътрешна батерия позволява MICRO32 да бъде включен в случай на електрическа затъмнение, така че вие ​​ще бъдете в състояние да получи дисплей на дължимите такси. Че батерията не служи да съхранява данни в банката за памет, тези данни ще бъдат запазени обаче, дори ако батерията е извадена.
С пет (5) устройства за свързване да свържете следните аксесоари:
Един (1) принтер, две (2) лампа и два (2) топка - КОНТРОЛ.
- Всяка топка контрол може да контролира топки за осем (8) или шестнадесет (16) маси (2 модела).
- Всеки LAMP-контрол може да контролира светлините за четири (4), осем (8) или шестнадесет (16) таблици (3 модела).
- Всеки контролен механизъм може да се позиционира като доколкото сто (100) метра от MICRO32 и връзката е направена с помощта на тънък кабел 4 mm в диаметър. Механизми за контрол по този начин може да се създаде в най-доброто място за опростяване на връзки към светлините или топката контейнери и MICRO32 може да бъде позиционирана там, където тя е най-удобна за оператора. Устройството се поддава идеално, следователно не само за новите стаи за игра, но и за съществуващите стаи, тъй като тя разполага с проста система за електрическо захранване.
Захранване: 230Vac, петдесет милионаmA Max (Предлага се и за 115V).
Измервания: тридесет и седем сантиметра дълго, единадесет сантиметър високи, шестнадесет милиона сантиметра дълбоко - 4,7 кг.

Без коментари по този продукт

НАЙ-НОВИ ПРОДУКТИ

Таймер Favero

Таймер Favero

КОД: 98000

926,91 лв.
Електробрава

Електробрава

КОД: AM-1507

14,17 лв.
Таймер Favero снукър

Таймер Favero снукър

КОД: 88600

926,91 лв.