ВАЖНО! За подобряване връзката с вас, този сайт използва бисквитки (eng. cookies).
За повече информация натиснете тук. Ако сте съгласни с това [x] натиснете.

Micro мини футбол

Cod : OCAL0011

тегло: 50 кг

Марка: FAS Pendezza

0 out of 5 based on 0 ratings. / Вашата оценка

890,55 лв. / бр.
... зареждат се наличности

088.984.8008
Понеделник - Събота
09:00-17.30

по поръчка


 

Тат Билярд и FAS PENDEZZA имат удоволствието да Ви предложат един уникален модел джага –  камерно предложение само за двама играчи.
 

Това я прави страхотно предизвикателство за футболни дуели на закрито. Ако искате да премерите своите умения срещу избран противник в уникална футболна среща, изберете Micro. Нека опровергаем всички съмнения в качеството на тази маса – тя разполага със „стандартно“ 5 милиметрово покритие, което не се драска. Горното защитно стъкло от своя страна ще гарантира безопасната употреба в малки помещения. Ще обърнем малко повече внимание на уникалния аеродинамичен дизайн на масата, защото наистина става дума за предложение, което е без аналог. Леката дъгообразна форма на полето е продължена и в извитите стоманени крака. По този начин здравината и стабилността на това иначе малко игрално поле е подсилена многократно. Дебелината на страните е 27 мм, малко повече от останалите модели и дава допълнителна тежест.
 
Време е да поговорим за играчите. Всеки един от тях има на разположение трима състезатели на предна линия и вратар. Какво по-голямо изкушение да покажете всичко, което умеете само с четири фигури! Те са червени и сини, а размерите им са съвсем като на останалите маси за настолен футбол. Телескопичните пръти също са с Ø 16 мм, така че ако сте играли поне веднъж джага, моделът Micro едва ли ще ви затрудни. Още повече, че и топките за игра са с диаметър, подходящ за всяко едно от предложенията. Или ако обобщим –единствената значима разлика е в размера на игралното поле. Той е 54,5 x 48 см и разбира се, покритието е в зелено, за да се подсили приликата с другите модели. Цветовете, в които се предлага този продукт са тъмно синьо и сиво. Конструкцията от меламин е позната и прилагана в производството на джага от FAS PENDEZZA. Вие винаги можете да разчитате на здравина и устойчивост и да сте спокойни, че ще имате висококачествен продукт, произведен от един от лидерите на пазара.
За всички, които обичат адреналина на футболния терен, този модел ще е истинско предизвикателство за вас. Провокирайте вашите приятели, поканете ги на един вълнуващ двубой. Ние гарантираме незабравими емоции.
Вътрешна употреба
 
 Net weight: kg 48
Carton Size: L81 x W54 xH42 cm
 • Accomodates 2 players
• Made with plywood  mm 27 covered with plastic laminate
• Impact resistant toughened glass pitch mm 5
• Impact resistant toughened glass top
• Mini professional table cm 54,5 x 48.
• Chrome plated, heavy duty, fast action, solid steel telescopic poles Ø 16 mm.  
• Sturdy metal legs Ø 70 powder coated.
• Height cm 82
• For indoor use
• Coin operated
• Includes  10 balls
 
 
Без коментари по този продукт

НАЙ-НОВИ ПРОДУКТИ

Джага San siro - жетонен механизъм

Джага San siro - жетонен механизъм

Диаметър прът: 16

1.997,84 лв.
Джага RAINBOW с жетони (outdoor)

Джага RAINBOW с жетони (outdoor)

Диаметър прът: 16

2.471,21 лв.
Джага EXPORT INTERNATIONAL

Джага EXPORT INTERNATIONAL

Диаметър прът: 18

2.007,53 лв.
Джага Summer Cover International

Джага Summer Cover International

Диаметър прът: 18

2.300,30 лв.