ВАЖНО! За подобряване връзката с вас, този сайт използва бисквитки (eng. cookies).
За повече информация натиснете тук. Ако сте съгласни с това [x] натиснете.

Как да поръчам

За поръчка, трябва да се регистрирате в сайта с валиден емайл адрес. Можете да поръчате от сайта като гост или като регистриран потребител.

За да се регистрирате трябва да посочите свой имейл адрес и парола, както и да посочите точен адрес за доставка, име и фамилия, телефон за връзка. След успешна регистрация и запазване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни. 

Можете да поръчате от сайта 24 часа в денонощието, включително в събота и неделя, както и по време на официални празници. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите, които сте избрали както и информация за доставката, начин на плащане и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването и статуса на Вашата поръчка. В рамките на първия работен ден, в който е направена поръчката ще получите и телефонно обаждане от наш представител за потвърждаване на Вашата заявка. Във всеки един момент можете да проверявате статуса на Вашата поръчка в електронния магазин.

Телефонна поръчка: + 359 889 848 008

Или ни изпратете запитване на емайл: sales@tatbilliard.bg

 

ТАТ БИЛЯРД ЕООД

БУЛСТАТ BG202045747
IBAN: BG80 UNCR 7000 1520 6597 11
Банка: Unicredit Bulbank