ВАЖНО! За подобряване връзката с вас, този сайт използва бисквитки (eng. cookies).
За повече информация натиснете тук. Ако сте съгласни с това [x] натиснете.


Taт Билярд ЕООД

Преди повече от две десетилетия, ние, Трансилванско семейство от Клуж Напока, започнахме този бизнес и инвестирахме в билярдни маси и забавни игри. Днес, ние сме голям екип от над 30 професионалиста в сферата на продажбите и проектирането, както и монтирането за поддръжката на масите (извършваме ремонт и смяна на сукно за билярдни маси).
 
Качеството на услугите се развива естествено, нашите продукти са все по-разнообразни. Продаваме билядр, снукър, дартс, джаги и аксесоари. Предлагаме наеми на билярдни маси. Наемът е 120-200 лева / месец.  
Ние сме признати като специалисти на пазара за нашите качествени услуги в сферата на  продажби на билярдни маси от твърдо дърво и джобове от кожа, електронни мишени, билярдни топки, билярдни и снукър щеки, маси за билярд и т.н. Ние предлагаме на нашите клиенти широка гама от продукти. Внос от САЩ, Великобритания, Италия, Холандия, Белгия, Китай, Унгария, Германия, Испания, Полша, Франция.

 
Ние се гордеем с нашата производствена фабрика която е с площ от 1400 кв.м. (вътрешни) и 7500 кв.м (отвън). Това ни дава предимството за конкурентни цени, като собственик на фабрика, магазин в Румъния и онлайн магазини в България и Румъния. 
 
Друго предимство, което ни помага да се разграним от конкурентите ни е, че имаме автопарк с широка гама от превозни средства и по този начин доставяме в цялата страна, за най-кратко време и на много добра цена. Също така, изпращаме аксесоари по куриер с наложен платеж. Билярдни лампи не изпращаме с куриер, поради тяхната чупливост.
Taт Билярд се отличава с вниманието и отговорността към клиента, професионални проекти, които да отговарят на нуждите и изискванията на нашите клиенти и партньори.
 
Избрахме за вас най-добрите продажни цени и наеми на билярд и снукър маси! Ние сме на ваше разположение за всякакви въпроси. Ние ще ви отговорим с най-голяма сериозност и в най-кратък срок.
 
Поздрави от екипа на Тат Билярд!