ВАЖНО! За подобряване връзката с вас, този сайт използва бисквитки (eng. cookies).
За повече информация натиснете тук. Ако сте съгласни с това [x] натиснете.


Условия за ползване

„Тат Билярд” ЕООДе дружество регистрирано по ЗДДС: BG202045747
 
Настоящите условия уреждат взаимоотношенията между две страни - „Тат  Билярд”ЕООД /наричан по-долу електронен магазин / от една страна и потребителите на Интернет страницата, намиращи се на домейн www.tatbilliard.bg от друга страна.
Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един линк или бутон, разположени на страниците на сайта се съгласяватда приемат и се задължават да спазват тези условия.

Направената поръчка в сайта не представлява потвърждение, че продуктите са налични и не представлява никакво договорно задължение. Вашата поръчка става валидна само след телефонно потвърждение за наличността на продукта (продуктите), неговата цена (цени), време за доставка, както и всякакви допълнителни разходи за доставка (ако има такива) на първоначалната поръчка, направена онлайн.

Поръчки, непотвърдени по телефона и необработени въз основа на фискалната фактура от нашите оператори, НЕ задължават нито една от страните да закупи / продаде продуктите, респективно да завърши поръчката.
Поради големия обем информация и условия, наложени от производителите, характеристиките на цената и наличността на продуктите, представени в сайта, могат да се променят без предизвестие.

РЕГИСТРАЦИЯ
Можете да поръчате от сайта като гост или като регистриран потребител.
За да се регистрирате трябва да посочите свой имейл адрес и парола, както и да посочите точен адрес за доставка, име и фамилия, телефон за връзка. След успешна регистрация и запазване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни. При маркиране на полето "Съгласен съм с Общите условия", Вие правите електронно изявление с което потвърждавате, че сте запознат с настоящите условия и приемате същите(Закона за електронния документ и електронния подпис)
 
ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ
Личните данни, които предоставяте на електронния магазин ще бъдат използвани единствено и само във връзка собслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас.
„Тат Билярд” ЕООД гарантира, че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или използвани за цели различни от гореупоменатите.
 
ПОРЪЧКА
Можете да поръчате от сайта 24 часа в денонощието, включително в събота и неделя, както и по време на официални празници. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите, които сте избрали както и информация за доставката, начин на плащане и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването и статуса на Вашата поръчка. В рамките на първия работен ден, в който е направена поръчката ще получите и телефонно обаждане от наш представител за потвърждаване на Вашата заявка. Във всеки един момент можете да проверявате статуса на Вашата поръчка в електронния магазин.
 
ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА
 
Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти, които сте поръчали, с включен 20 % ДДС,плюс цената за доставката.
„Тат Билярд” ЕООД има правото да променя цените, обявени в сайта, без предварително дауведомявапотребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените, „ТатБилярд” ЕООД има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. Фирмата се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.
Всички посочени цени в сайта саДДС.
 
ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА
Проблеми, които могат да възникнат  при осъществяване на поръчката:
• Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен.
• Една или повече от поръчаните стоки не са в наличност. В този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
• Неуспешно плащане, при избор на банков превод или транзакция.
• Подаден грешен телефон за връзка.
• Билярдни лампи не изпращаме с куриер, поради тяхната чупливост.
• В случаите, в които даден артикул не е наличен, следва да се свържем  с Вас на посочения телефонен номер, за да Ви уведомим и да предложим друг продукт. Доставката се извърша в срок до 2 календарни дни чрез куриер или съгласно графика на товарния автомобил на фирмата.
В случай на проблеми при доставката по вина на „ТатБилярд” ЕООД, ние носим отговорност за всички възникнали допълнителни разходи.Ако е по вина на клиента, същия покрива допълнителните разходи.
Дружеството не носи отговорност при възникване на проблем с доставката на стоката по вина на куриерската фирма, използвана за транспортиране на стоката.
 
ДОСТАВКА
1. Когато е избран метод на доставка чрез куриер, поръчаната от потребителя стока се изпраща до посочен от него адрес или офис на куриерската фирма в съответното населено място. Доставката е до 3-5 работни дни, в зависимост от обслужването на населеното място от куриерската фирма.
2. Отговорността за верността на адреса и останалите детайли за получаване на стоката се носи от потребителя.
 
МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ
1. Наложен платеж /при получаване на стокaта/ – плащате цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката.
2. Плащане по банков път – банков превод по сметка на „ТатБилярд” ЕООД.
Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите/ЗЗД/.
 
ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА
Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на получаването й. За целтастоката трябва да бъде в оригинална опаковка, без да е нарушен нейния търговския вид.
Фирма “Тат Билярд ЕООД”следва да бъде своевременно информирана за решението за отказ по електронната поща на адрес:sales@tatbilliard.bg
 
СПОРОВЕ И ЖАЛБИ
За възникнали спорове,  страните се съгласяват да ги уредят по между си на основа на сътрудничество и взаимни компромиси. Когато това не е възможно, компетентен да разгледа и реши спора е съдът.
За неуредените с настоящите Общи условия въпроси се прилагат съответно правилата на ЗЗП и действащото българско законодателство.
 
ГАРАНЦИЯ
•Гаранционният период на всички предлагани продукти от електронния магазин,е12 месеца. За начало на гаранционния срок се счита датата на продажба.
•Гаранционното обслужване може да бъде отказано в следните случаи:
• Когато повредите са причинени от неправилна или груба: употреба/транпорт/съхранение/монтаж, механично увреждане, изпускане, удар, заливане с течности или храна, влияние на химически продукти, излагане на влага, пряка слънчева светлина или на крайни температурни условия, токови удари, природни бедствия, проникнали насекоми и други независещи от производителя или сайта причини.
• Когато продуктът е експлоатиран неправилно, в противоречие с инструкциите и гаранционните условия на производителя.
• Когато стоката е отваряна или разглобявана, правени са неоторизирани опити за ремонт или за промяна на конструкцията или конфигурацията.
• Срокът за отстраняване на повредата е 45  работни дни от датата на приемане на продукта в сервиза.