ВАЖНО! За подобряване връзката с вас, този сайт използва бисквитки (eng. cookies).
За повече информация натиснете тук. Ако сте съгласни с това [x] натиснете.

Кростренажор Eco 2000 Christopeit

Cod : 30-2002

тегло: 56 кг

Марка: Christopeit Sport

0 out of 5 based on 0 ratings. / Вашата оценка

1.357,40 лв. / бр.
... зареждат се наличности

088.984.8008
Понеделник - Събота
09:00-17.30

налични


 

  • Дисплей LCD, лесен з аизползване
  • Тренировка, използвайки 12 фиксирани програми
  • Приблизително: Магнитна спирачна система 10 кг
  • Настройка на съпротивлението на 24 нива
  • Съвместим с приложението Kinomap

Кростренажорът Eco 2000 работи без електричество и осигурява такова, съхранявано чрез USB порт, интегриран в компютъра (например функцията на зареждане на вашия смартфон или таблет по време на тренировка).

Електрическа енергия, използваща генераторска технология (без захранване, не е необходима батерия) независимо от местоположението.

Екологичен

Енергиен запас

В допълнение към обичайните функции на ергометърра, ECO 2000 има технология, която произвежда независима електрическа енергия и осигурява зареждащ ток. Чрез паметта за захранване и на порта USB на компютъра, смартфона или таблета, могат да бъдат захранвани.

ECO 2000 е оборудван с магнитна спирачна система от 10 кг без износване и трансмисия с безшумен колан, който позволява тренировка със слаб шум и много добра концентрация. Съпротивлението на педалите е фино и прецизно регулируемо посредством 24-степенен компютърно контролиран контрол.

Компютърът с LED дисплей с подсветка позволява 7 показателни стойности с един поглед. Може да се чете добре и е лесен за употреба, благодарение на  ясните контролни бутони. Индивидуалните цели на обучение могат да бъдат постигнати посредством избор на различни програми. Разнообразна тренировка е лесна за изпълнение с 12-те тренировъчни програми постоянно съхранявани, както и контролирана сърдечна честота с различни натоварвания в 4 -те импулсни програми. С 5-те индивидуални тренировъчни програми можете свои собствени програми а независимата програма за скорост позволява тренировка с натоварване със свободно избираем ритъм.

Ръчните сензори за пулс са интегрирани в дръжката и могат да бъдат използвани за наблюдение на пулса по време на тренировка. Импулсната тренировка е с помощта на безжичен импулсен колан, тъй като компютърът има вграден приемник за импулсни колани с честота на предаване 5,0-5,5 kHz.

3-посочни регулируеми пети, нехлъзгащи се, осигуряват стабилно положение на крака при въртене на педалите.  В зависимост от положението на крака, получавате движение по-силно или по-слабо и можете да изберете разстоянието до дръжките. Предните транспортни колелета улесняват промяната на местополжението, а регулируемите по височина крачета осигуряват безопасност на устройството.

В допълнение ECO 2000 е оборудван с функцията Kinomap. Това позволява забавно и интерактивно обучение с Android или IOS и запаметяване на данните.
След фазата на тестване, приложението Kinomap може да бъде на месечен абонамент.

Комбинация от бягаща пътека, велоергометър и степер, както и движението напред и назад с ергономично оптимизирано кормило, осигурява една различна и приятна тренировка  на краката, задните части, бедрата и мускулите на ръцете. Кростренажорът позволява сърдечносъдови тренировки или тренировки за издръжливост посредством собствено производство на електроенергия. Това стимулира метаболизма, укрепва мускулите на ръцете и краката и подобрява цялостното физическо състояние.

Компютърни функцииВреме, скорост, разстояние, общо разстояние, приблизителна консумация на калории, пулс
Предварително определени програми за обучение12
Програми за кардио ритъм4
Индивидуални програми5
Тип спирачкамагнитен
Тегло колянов вал10 kg
ЗахранванеАвтогенериране
Поддържано тегло150 kg
ЦвятЧерен
Без коментари по този продукт

СХОДНИ

НАЙ-НОВИ ПРОДУКТИ

Кростренажор T1 RESPIRO

Кростренажор T1 RESPIRO

Тегло колянов вал: 6 kg
Поддържано тегло: 130 kg

781,36 лв.
-15%
Кростренажор Walker

Кростренажор Walker

Поддържано тегло: 100 kg
386.6 лв. 328,61 лв.
-50%
Кростренажор CS 5

Кростренажор CS 5

Тегло колянов вал: 10 kg
Поддържано тегло: 150 kg
1603.98 лв. 801,99 лв.
-50%
Кростренажор EL 5

Кростренажор EL 5

Тегло колянов вал: 10 kg
Поддържано тегло: 150 kg
1644.29 лв. 822,14 лв.