ВАЖНО! За подобряване връзката с вас, този сайт използва бисквитки (eng. cookies).
За повече информация натиснете тук. Ако сте съгласни с това [x] натиснете.

Тенис ракета, Wilson Clash 25, детска

Cod : WR016210U

тегло: 0.24 кг

Марка: Wilson

0 out of 5 based on 0 ratings. / Вашата оценка

246,88 лв. / бр.
... зареждат се наличности

088.984.8008
Понеделник - Събота
09:00-17.30

налични


 

Тенис ракетите Wilson Clash 25 са вдъхновени от ракетната линия Clash. Тази ракета предлага забележителен контрол за младши играчи, чийто стил на игра е на нападател. С щедър размер на главата и дължина от 25 ″, ракетата има перфектния размер за младши играчи, които не са подготвени като старшите.

Новата тенис ракета Wilson Clash 25 има изключително гъвкава рамка, която увеличава ефективността на новите играчи, jucătorilor noi, добавяйки прецизност към играта им. С висока мощност и ниска твърдост линията Clash предлага интересно и приятно игрово преживяване. Има свое собствено въглеродно картографиране за отличен контрол. Модерните лога Wilson и Clash имитират рамки за възрастни.

Ракетата Wilson за младши повишава доверието на малките играчи с всеки удар. Изключително гъвкавата рамка е снабдена с FreeFlex, собствена конструкция  за картографиране на въглерод, която позволява рамката да се огъне в нови размери за по-дълъг живот на топките по връзките,  безкомпромисни прецизност и мощност. StableSmart ви дава максимално чувство на увереност и контрол на терена!

ТЕХНОЛОГИИ:

  • Технология Feelflex . Тази технология предлага повече гъвкавост и стабилност на ракетата, позволявайки ви да генерирате повече сила и да експериметирате по-добър контрол за връщане на топката в играта.
  • Технология Parallel Drilling осигурява по-добър отговор от страна на ракетата, благодарение на главата й, която се възползва от по-голям sweet spot. Това позволява по-лесна поправка на некоректно ударените топки. Това позволява по-лесно коригиране на неправилно улучените топки.
  • Stable Smart създава уникална геометрия на рамката, предлагаща най-добра стабилност и мощност от своя клас.
 
Състав на материала Grafit
Технология Arbore stabil de
foraj paralel FeelFlex
 
Вид продукт: ракета
Спорт тенис
Ниво на подготовка начинаещи
междинни
Струнен модел 16 x 19
Баланс 320 мм
Тегло 240 гр
Площ на главата 645,2 cm²
Дължина 25 инча
Racordata предлага
Гама ударна
Без коментари по този продукт

НАЙ-НОВИ ПРОДУКТИ

Ракета комплект badminton Spartan

Ракета комплект badminton Spartan

КОД: 2081

11,93 лв.